Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Upoređivanje

BOSCH WGG14402BY Mašina za pranje veša
BOSCH WGG14402BY Mašina za pranje veša

BOSCH WGG14402BY Mašina za pranje veša

Šifra: 3TEH052

Sa Bosch mašinom za veš više ne morate da mislite na dužinu pranja – SpeedPerfect program smanjuje trajanje pranja do 65%* uz isti rezultat. SpeedPerfect program može da se koristi u kombinaciji sa većinom programa, za sve količine veša i tipove tekstila. Na primer, kombinacijom programa Mix i SpeedPerfect, možete temeljno oprati do 4 kilograma mešanog rublja za samo 46 minuta.

  • Tip:Samostojeća
  • Broj obrtaja centrifuge:1400 obr/min
  • Kapacitet:9 kg
  • Automatsko doziranje deterdženta:Ne
  • Inverter motor:Da
  • Odloženi start:Da
6
Broj poena koji osvajate kupovinom ovog proizvoda
72.990,00 RSD

Specifikacija

Opis proizvoda: Sa sistemom za uklanjanje mrlja AntiStain vaša mašina za pranje se sa lakoćom hvata u koštac sa četiri vrste upornih mrlja. On automatski prilagođava temperaturu, pokrete bubnja i vreme natapanja i jednostavno uklanja i do četiri tipa najupornijih mrlja (maslaca ili ulja, crnog vina i krvi). EcoSilence Drive motor bez četkica smanjuje trenje i omogućava tiho funkcionisanje mašine, a dizajniran je tako da zaista bude dugotrajan. SpeedPerfect program smanjuje trajanje pranja do 65% uz isti rezultat i može se koristi u kombinaciji sa većinom programa, za sve količine veša i tipove tekstila.
Tip: Samostojeća
Energetski razred: A (1.3.2021.)
Broj obrtaja centrifuge: 1400 obr/min
Učinak ceđenja: B
Automatsko doziranje deterdženta: Ne
Kapacitet: 9 kg
Boja: Bela
Način punjenja: Frontalno
Smer otvaranja vrata: Levo
Odloženi start: Da
Nivo buke: 71 dB
Inverter motor: Da
Programi: Standardni programi: Pamuk Lako za održavanje Osetljive tkanine/svila Vuna/ručno pranje Posebni programi: Alergija Plus/Higijena Plus Čišćenje bubnja Tamni veš Ispumpavanje/Centrifugiranje Brzo/Mešano Sport/Fitness Ispiranje Ekstra kratak 15'/30'
Funkcije i karakteristike: SpeedPerfect TouchControl dugmad AntiStain: pouzdano otklanja četiri najčešća tipa mrlja Funkcija za dodavanje veša: omogućuje naknadno dodavanje veša tokom ciklusa pranja Čišćenje bubnja (DrumClean) sa funkcijom podsetnika ActiveWater Plus: za vrlo efikasnu potrošnju vode čak i kod malih opterećenja, zahvaljujući automatskoj detekciji težine Aqua Protection - višestruka zaštita od izlivanja vode Sistem za otkrivanje pene Zaključavanje opcija pred decom Lako čišćenje fioke za deterdžent Veliki LED displej Vario bubanj: nežnije i intenzivnije pranje AntiVibration Design: tiša i stabilnija mašina Soft dial - mekani rotacioni selektor programa Kontrola neuravnoteženosti bubnja Umetak za tečni deterdžent Zvučni signal na kraju programa
Potrošnja vode: Potrošnja vode po ciklusu za program ECO 40-60: 48 l
Trajanje programa: 228 minuta
Potrošnja el. Energije: Potrošnja energije po ciklusu za program ECO 40-60: 0.464 kWh
Masa (Neto): 72.7 kg
Širina: 59.8 cm
Visina: 84.8 cm
Dubina: 58.8 cm
Dimenzije (ŠxVxD): 59.8 x 84.8 x 58.8 cm

 

Proizvođač Bosch
Uvoznik BSH Kućni aparati
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh
Uporedi proizvode