Vaša korpa je prazna.
Gorenje
Gorenje K 65333Aw0 Sporetz

BigSpace

Više prostora za više kulinarske slobodeNovu generaciju Gorenje rerni karakteriše napredna tehnologija koja omogućava veću zapreminu. Optimizovan protok vazduha omogućava cirkulaciju vazduha unutar rerne veće zapremine, tako da obuhvati svu hranu u rerni. Povećankapacitet omogućava istovremeno pečenje veće količine hrane na više nivoa istovremeno, dok spoljašnje dimenzije ostaju iste. Umjesto na 3, nove pećnice iz Superior linije omogućavaju pečenje na 5 nivoa istovremeno. Kapacitet standardnih rerni iznosi do 75 litara i 53 litra za kompaktne rerne, što je među najvećim kapacitetom na tržištu.

HomeMade shape

Sve prednosti pečenja kao u pećima na drvaKarakteristični zaobljeni oblik je jedna od najznačajnijih karakteristika Gorenje rerni. Inspirisana tradicionalnim pećima na drva, omogućava da se topli vazduh kreće slobodno. Pošto se hrana zagreva ravnomerno i sa svihstrana, i uvek je izuzetno pečena: hrskava spolja i sočna iznutra. U kombinaciji sa ventilacijskim sistemom MultiFlow 360˚, omogućava pečenje na svih 5 nivoa istovremeno.

Težina aparata: 46,2 kg
Priključna snaga: 4700w
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 x 85 x60 cm
Vođice fioke: Klizeće
Vrsta rešetke za plin: Od livenog gvožđa
Energetski razred: A
Materijal komandne ploče: Lakiran metal
Boja aparata: Bela
Vrata: Staklo
Boja ručke: Bela
Poklopac: Lakiran
Classic Da
Korisna zapremina rerne: 67l
Najveća upotrebljiva površina za pečenje Da
Kombinovana ploča Da
43.990,00 RSD
aStavi u korpu

KREDITNI KALKULATOR

za web kredite Raiffeisen banke

Kalkulacija kredita je informativnog tipa. I kao takva ne može se koristiti u druge svrhe. Da bi ste ste kupili proizvod putem kredita potrebno je da posetite neki od nasih maloprodajnih objekata.