Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Upoređivanje

ASUS RT-AX1800 1201Mbps Bežični ruter
ASUS RT-AX1800 1201Mbps Bežični ruter

ASUS RT-AX1800 1201Mbps Bežični ruter

Šifra: 3PC029

Tehnologija sa 4 antenama omogućava brzine proširivanja do 1201Mbps na 2,4GHz i 574Mbps na 5GHz. Povezivanje više uređaja neće biti problem jer to podržava WPA3 enkripciju, a podržano je i OFDMA i MU-MIMO za još bolju efikasnost. Ruter je takođe opremljen i AiProtection zaštitom, što znači da će zlonamerna programa i internet sigurnost biti visok nivo.

Kad je u pitanju dizajn, ruter ima modernu boju i svetla koja se mogu osvijetliti u različitim bojama zavisno od vaše upotrebe. Takođe je lagan i okretan, što olakšava premeštanje bilo gde u vašem domu. Svi dodatni portovi su i dalje prisutni, uključujući LAN konektore, USB 3.0 port i usmerenu antenu.

Na kraju, ASUS RT-AX1800 je pristupačan, veoma moćan i funkcionalan ruter koji će obezbediti visoku brzinu i maksimalnu bezbednost za vašu mrežu. Vrlo je pogodan za većinu domova i malih poslovnih mesta, a dolazi sa puno različitih mogućnosti podešavanja. Zahvaljujući jednostavnom interfejsu i kompaktnom dizajnu, sveukupno ovo je odličan izbor za one koji traže kvalitetnu bežičnu mrežu.

2
Broj poena koji osvajate kupovinom ovog proizvoda
8.990,00 RSD

Specifikacija

Proizvođač Asus
Uvoznik Comtrade Distribution d.o.o.
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh
Uporedi proizvode