Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Upoređivanje

DIMPLEX TOP 12 Norveški radijator
DIMPLEX TOP 12 Norveški radijator

DIMPLEX TOP 12 Norveški radijator

Šifra: TEH1543

TOČKIĆI SE KUPUJU ZASEBNO.

Dimplex Top 12   Snaga  1250W
Dimenzije: 400 x 925 x 90 mm   
Visina x Širina x Dubina ( dubina je sa nosačem za zid ) Inače je radijator dubine 55mm
Težina: 5,7kg
Greje površinu od 12 do 22 kvadrata ( naravno ovaj maksimum se odnosi na dobro izolovan prostor, standardne visine plafona )Dimplex Top radijatori ( konvektori ) rade na principu konvekcije odnosno strujanja vazduha. Zahvaljujući konstrukciji, pri dnu privlače hladan vazduh koji se greje prelaskom preko grejača i kreće se prema otvoru na gornjoj strani radijatora. Grejač je specijalno projektovan ( u obliku slova X ) i omogućava veću površinu grejanja ( sa četiri površine ) i usmeravanje toplotne energije u željenom smeru. Postavljen je na plivajuće nosače koji sprečavaju šumove pri grejanju i hladjenju i obezbedjuju bešuman rad.

3
Broj poena koji osvajate kupovinom ovog proizvoda
18.999,00 RSD

Specifikacija

Dimplex norveški radijatori se jednostavno montiraju na zid. Dovoljna su četiri šrafa. Visinu i položaj rupa lako odredjujete pomoću nosača koji služi kao šablon za obeležavanje. Radijator je najbolje postaviti ispod prozora odnosno na hladan, spoljni zid. Montažom točkića Dimplex radijator postaje mobilan i možete ga premeštati iz prostorije u prostoriju.Dimplex originalni norveški radijator štedi struju čak i do 50% u odnosu na električni kotao i do 30% u odnosu na TA peći. Dimplex konvektori se proizvode od premium komponenti, čelika i aluminjuma iz Skandinavije. U proizvodnji se koristi najkvalitetnija boja iz Norveške. Radijatori su ispitivani i sertifikovani po Nemko sertifikatu.  Norveški radijator poseduje zaštitu od pregrevanja a kućište termostata i svi plastični delovi su od nezapaljivih materijala. Kvalitetne komponente i stroga kontrola kvaliteta omogućuju vek trajanja od preko 20 godina.Norveški radijator odlikuje  jednostavan skandinavski dizajn koji se uklapa u svaki enterijer. Malih su dimenzija, visine 40cm a širine od 52,5 do 112,5cm. Dubina merena sa nosačem od zida je samo 9cm. Težina je od 3,5-7 kg i mogu se montirati i na gipsane zidove. Montaža je jednostavna a moguće je i postaviti ih na postolje sa točkićima kada postaju mobilni i možete ih premeštati iz prostorije u prostoriju

 

Proizvođač Dimplex
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh
Uporedi proizvode