Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Upoređivanje

GORENJE Usisivač VC1601BUWD
GORENJE Usisivač VC1601BUWD

GORENJE Usisivač VC1601BUWD

Šifra: TEH5885

Sloboda pokreta
Usisavač vam omogućava jednostavno kretanje iz jedne prostorije na drugu i doseže čak i najudaljenije uglove vašeg doma. Uživajte u radijusu od 12 m.
 
Velika snaga
Na teško dostupnim mestima možete ukloniti prljavštinu ili prašinu uz pomoću funkcije duvanja. To vam omogućava da jednostavno uklonite lišće ili pesak, a takođe je zgodan za čišćenje četkica i priključaka usisavača.
 
Lako se nosite sa tečnošću na podu
Sa ovom četkom mokro čišćenje je jednostavnije. Gumirani dio četkice optimalno odgovara bilo kojoj mokroj površini i omogućava bezbrižno čišćenje prolivene tečnosti i drugih nezgoda.
 
Više svežine
Ulazni HEPA filter uklanja više od 99% čestica iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je bitno za one koji pate od astme ili alergija.
 

3
Broj poena koji osvajate kupovinom ovog proizvoda
10.990,00 RSD

Specifikacija

Proizvođač    Gorenje Model    VC 1601 BUWD Tip    Sa posudom Boja    Plava Filter    Hepa Snaga u W    1.700 W Težina    5,5 kg (bez opreme za usisavanje) Ostalo    Za mokro i suvo usisavanje. Usisivač sa kesom ili posudom za prašinu. Univerzalna četka. Protok vazduha: 36 L/s. Zapremina posude za prašinu: 10 l. Zapremina kese: 5 l. Dužina cevi: 86 cm. Upravljanje sa dugmetom sa regulaciju. Meko paljenje motora  

 

Proizvođač Gorenje
Uvoznik Gorenje d.o.o.
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh
Uporedi proizvode