Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Upoređivanje

Gift Kartica od 1000 dinara

Gift Kartica od 1000 dinara

Šifra: GIFT1000

Koliko puta ste se zamislili nad time koji poklon bi obradovao nekog vašeg prijatelja, rođaka, poslovnog partera? Koliko vremena ste do sada izgubili na obilaženje radnji, dvoumljenje i odlučivanje šta bi to bio najbolji poklon za nekoga?

Gift kartica je otmen i praktičan znak pažnje, idealan poklon sa kojim je teško pogrešiti jer ostavlja mogućnost izbora onom koje poklon dobio! Brojne su prednosti gift kartica u odnosu na tradicionalne poklone, a ušteda vašeg vremena i sigurnost donošenja prave odluke o izboru poklona koji će izazvati efekat kakav želite su sigurno glavni motiv da se odlučite za njih!

Ukoliko razmišljate o bilo kakvom poklonu, mi vam pored velikog asortimana računara i it opreme, mobilnih telefona, bele tehnike, malih kućnih i kuhinjskih aparata, alata, audio i video opreme, grejnih uređaja, kozmetike za tehniku i gedžeta nudimo i mogućnost kupovine poklon kartica koje ostavljaju izbor onom koga želite da obradujete!

Važna napomena: Svaka gift kartica na sebi sadrži originalni hologram koji se ne može stavljati i skidati. Kartica se dostavlja u poklon čestitki i može se iskoristiti isključivo u našim maloprodajnim objektima!

1.000,00 RSD
Na stanju
Brza kupovina Dodaj u korpu

Specifikacija

Proizvođač Bez brandovi
Uvoznik Dudi Co.
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh
Uporedi proizvode