Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Upoređivanje

GORENJE usisivač VC1611CXBK
GORENJE usisivač VC1611CXBK

GORENJE usisivač VC1611CXBK

Šifra: TEH8326

Indikator će vas obavestiti kada je vrećica ili posuda za prašinu puna, kada ju je potrebno zameniti ili isprazniti. Ovo ima dve prednosti: održava čistoću motora i štiti ga od preopterećenja. Kada se vrećica ili posuda za prašinu napuni, otpor prolasku vazduha kroz usisivač postaje veći, što povećava naprezanje motora.

2
Broj poena koji osvajate kupovinom ovog proizvoda
8.990,00 RSD
Na stanju
Brza kupovina Dodaj u korpu

Specifikacija

Naši usisivači su napravljeni tako da rade tiho, bez puno buke. Zato, nećete smetati nikome čak ni kada budete čistili uveče ili rano ujutro. Naši usisivači su opremljeni sa točkovima od mekane gume koji neće oštetiti nameštaj ili pod. Kada završite sa čišćenjem, neće biti tragova od točkova - kao ni tragova prašine.

Hepa Filtration

Eliminiše do 99,95% čestica nešistoće iz vazduhaHEPA filter uklanja najmanje 99,95% čestica nečistoća iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je posebno važno za one koji pate od astme ili alergija. Sav vazduh koji usisivač usisa prolazi kroz HEPA filter gde prašina i čestice nečistoće zadržavaju u vlaknima filtera.

RubberWheels

Gumirani točkoviTočkovi obloženi gumom sprečavaju oštećivanje osetljivog poda kao što je parket i daju stabilnost u radu. Usisavač ne ostavlja bilo kakve tragove ili ogrebotine kada se pomiče po mekim ili tvrdim površinama.

BagClue

Nalepnica sa vrstom kese i filteraS usisavačem Gorenje ne trebate da brinete o tome koju kesu ili filter da kupite jer se ova informacija nalazi na nalepnici s unutrašnje strane aparata

EasyHandle

Ručka za premeštanje usisavačaRučka omogućava sigurno premeštanje usisavača iz sobe u sobu. Kod nekih aparata za čišćenje ručka je u stvari integralni deo kućišta, dok je kod drugih pričvršćena za sredinu kućišta, kako bi bilo moguće premeštanje, ali i upotreba u vodoravnom položaju.

AutoCabel

Automatsko namotavanje kablaAutomatsko namotavanje kabla, standardna oprema usisavača Gorenje, automatski će vratiti kabal u kućište usisavača.

 

Priključna snaga: 1.400 W
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 35 x 21,5 x 26 cm
Težina aparata: 3,3 kg
Način čuvanja: Uspravno + horizontalno
Područje rada: 15 m
Dužina priključnog kabla: 5 m
Gumirani točkovi: Da
Broj točkova: 3
Zapremina kese: 2 l
Maks. podpritisak: 23,7 kPa
Protok vazduha: 33 L/s
Usisna snaga: 330 W
Lagani start motora: Soft start
Upravljanje lokacija: Na aparatu
Upravljanje sa dugmetom sa regulaciju: Da
Područje rada: 15 m
Vrsta usisavanja: Suvo
HEPA filtracija: Da
Univerzalna četka: Da
Materijal cevi: Aluminijumska
Snaga motora: 1.700 W
Tip: Usisivač sa kesom
Upravljanje lokacija: Na aparatu
Proizvođač Gorenje
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh
Uporedi proizvode