Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa
Prikaz

Pretraga "irobot"

IROBOT Robotski usisivač ROOMBA 698 WIFI
Ušteda: 3.000 RSD
IROBOT Robotski usisivač ROOMBA 698 WIFI
Tip    Robotski usisivač sa posudom Radijus delovanja    60 minuta po punjenju Boja    Cool gray / black Oprema    - Visokoefikasni filter     - Optički senzori za zaštitu od pada     - Profilisan branik osetljiv na dodir     - Mikrofiber filter     - Wi-Fi povezivanje     - Baterija Litijum-ion 1800 mAh
Detaljnije
Na stanju
37.990,00 RSD 34.990,00 RSD
IROBOT ROOMBA E5154 Usisivač
novo
IROBOT ROOMBA E5154 Usisivač
Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i čvrstih površina Odgovarajuće za prostore sa kućnim ljubimcima
Detaljnije
Na stanju
49.990,00 RSD
 IROBOT ROOMBA E5158 ROBOTSKI USISIVAC
IROBOT ROOMBA E5158 ROBOTSKI USISIVAC
Kome je namenjen? Za sve one koji imaju veći stan ili kuću, čiji strogi zahtevi modernog života zahtevaju svakodnevno čišćenje prostorija. Roomba ima sve karakteristike potrebne za maksimalno automatizovano usisavanje.
Detaljnije
Na stanju
49.990,00 RSD
IROBOT BRAAVA JET ROBOTSKI USISIVAC
Ušteda: 5.000 RSD
IROBOT BRAAVA JET ROBOTSKI USISIVAC
Kome je namenjen? Robotski čistač podova iRobot Braava jet vrlo je koristan u svakom domu za brisanje teško dostupnih mesta u kuhinjama i kupatilima. S jednim punjenjem Braava može suvo/vlažno očistiti površinu do 25 m2 ili mokro očistiti do 20 m2. Uz to, Braava jet se napuni za samo 2 sata, što znači da se može brzo vratiti na posao.
Detaljnije
Nema na stanju
29.990,00 RSD 24.990,00 RSD
IROBOT ROOMBA 696 ROBOTSKI USISIVAC
IROBOT ROOMBA 696 ROBOTSKI USISIVAC
Kome je namenjen? Za sve one koji imaju veći stan ili kuću, čiji strogi zahtevi modernog života zahtevaju svakodnevno čišćenje prostorija. Roomba ima sve karakteristike potrebne za maksimalno automatizovano usisavanje. Veliki broj rezervnih delova koje dobijate u paketu daju Vam prostor za dug period u kome Vam neće biti potrebna nabavka novih rezervnih delova.
Detaljnije
Nema na stanju
62.990,00 RSD
 IROBOT ROOMBA 966 ROBOTSKI USISIVAČ
IROBOT ROOMBA 966 ROBOTSKI USISIVAČ
Za koga? Roomba 966 se preporučuje za vlasnike većih ili manjih stanova, ljudima koji ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sistem čišćenja usisaće svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji sa funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora pobrinuće se da ni najmanji kutak vašeg stana ne ostane neočišćen. Može očistiti do neverovatnih 150m2 zbog nove funkcije koja omogućuje da se robot tokom čišćenja napuni pa se onda vraća da završi svoj zadatak čišćenja. Uređajem možete upravljati ili putem aplikacije na svom pametnom telefonu iRobot HOME ili ručno. Reč je o robotu koji se jednostavno koristi i lako održava.
Detaljnije
Nema na stanju
66.990,00 RSD
IROBOT ROOMBA 980 ROBOTSKI USISIVAC
IROBOT ROOMBA 980 ROBOTSKI USISIVAC
Za koga? Roomba 980 se preporučuje za vlasnike većih ili manjih stanova, ljudima koji ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sistem čišćenja usisaće svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji sa funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora pobrinuće se da ni najmanji kutak vašeg stana ne ostane neočišćen. Može očistiti do neverovatnih 185m2 zbog nove funkcije koja omogućuje da se robot tokom čišćenja napuni pa se onda vraća da završi svoj zadatak čišćenja. Uređajem možete upravljati ili putem aplikacije na svom pametnom telefonu iRobot HOME ili ručno. Reč je o robotu koji se jednostavno koristi i lako održava.
Detaljnije
Nema na stanju
74.990,00 RSD
iRobot Usisivač ROOMBA 605
iRobot Usisivač ROOMBA 605
Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje - iAdapt Trostepeni sistem za čišćenje Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow Prilagodljiva glava za čišćenje druge generacije Visokokapacitetna posuda AeroVac Sistem mikrofibernog filtera ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha Akustični senzori za detekciju prašine Branik osetljiv na dodir (easy – touch) Senzori protiv pada niz stepenice
Detaljnije
Nema na stanju
29.990,00 RSD
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh