Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Pravila i uslovi učešća u nagradnom konkursu

Pravila i uslovi učešća u nagradnom konkursu "Praznični momenat za pamćenje?"

Datum objave: 14.12.2017.

1. Opšte odredbe

Ova pravila određuju pravila i uslove učešća u nagradnom konkursu „“ Praznični momenat za pamćenje ” (unastavku: nagradni konkurs), čiji je organizator Dudi Co d.o.o., Dinka Zlatarića 12, 24000 Subotica, (u nastavku Organizator).

Namena nagradnog konkursa je promcija Dudi Co kompanije

Nagradni konkurs se odvija od 12:00 -14.12.2017. do 26.12.2017. do 12:00 na stranici Dudi Co na Facebooku (https://www.facebook.com/pages/Dudi-Co/417387881616605). Svaka osoba može da učestvuje u nagradnom konkursu sa jednim prazničnim momentom.

Organizator zadržava pravo da produži rok konkursa.

2. Tok nagradnog takmičenja i uslovi učešća

U nagradnom konkursu mogu da učestvuju sve osobe sa stalnim prebivalištem u Srbiji.

U nagradnom konkursu mogu da učestvuju svi korisnici Facebook-a koji prihvataju pravila Facebook-a I uslove učešća u nagradnom konkursu koji su objavljeni na našoj web stranici (http://www.dudico.com/) i šerovani na stranici Dudi Co na Facebook-u (https://www.facebook.com/pages/Dudi-Co/417387881616605). Takođe je potrebno da učesnik objavu konkursa podeli na svom zidu i lajkuje našu stranicu.

Za učešće u nagradnom konkursu korisnici svoje radove objavljuju popunjavanjem prijavne forme (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScixy1OcXMg8QWDcz1oRI1FGwL7QKT_AyuXH_4NKgyW6McQUg/viewform?usp=sf_link) koja je istaknuta na našoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/pages/Dudi-Co/417387881616605). Radovi mogu biti u obliku tekstualne, audio ili video promotivne poruke ili dizajn rešenja.

Pošiljalac preuzima ogovornost za objavu koju je postavio, a za koju se podrazumeva da je njegovo autorsko delo. Naš tročlani žiri će odabrati tri najoriginalnija i najkreativnija rada koja ćemo nagraditi proizvodima iz našeg asortimana.

Organizator zadržava pravo da ukloni neadekvatne objave.

Organizator će  po završetku nagradnog konkursa 26.12.2017. proglasiti pobednike koje će odabrati žiri iz Dudi Co, i dodeliti nagrade u proizvodima iz asortimana Dudi Co.

Učešće u nagradnom konkursu nije uslovljeno kupovinom. Eventualne troškove učešća (pristup do interneta) snose sami učesnici nagradnog konkursa.

Svaki učesnik učešćem (objavom komentara na objavu konkursa) potvrđuje da je upoznat sa pravilima nagradnog konkursa i saglasan je sa pravilima i uslovima učešća u nagradnom konkursu objavljenim na našoj web stranici. Za eventualna autorska prava i sve druge zakonske odgovornosti i obaveze vezane za autorska prava odgovoran je učesnik.

U nagradnom konkursu ne smeju da učestvuju zaposleni kod organizatora, kao ni njihovi uži članovi porodice.

3. Nagrade

Nagrade se sastoje iz proizvoda iz prodajnog asortimana Dudi CO. Nagrade nisu zamenjive, plative u gotovini ili prenosive na treću osobu.

4. Objavljivanje i obaveštavanje nagrađenih

Organizator će ime i prezime pobednika (koje pošiljaoci fotografije dostave) objaviti najkasnije 29.12.2017. do 16h i proglasiti pobednike.

Organizator će najkasnije u roku od 5 dana od objavljivanja nagrađenih, nagrađene obavestiti e-mailom.

Nagrađeni moraju u roku od 10 dana od prijema obaveštenja organizatoru dostaviti svoje podatke: ime, prezime, adresu i JMBG.

U slučaju da nagrađeni organizatoru ne pošalje potrebne podatke, gubi pravo na nagradu, a nagrada se dodeljuje sledećem koga žiri proglasi pobednikom.

U slučaju navođenja nepotpunih, nepravilnih ili neistinitih podataka (imena i prezimena, adrese, JMBG) organizator može da odbije podelu nagrade.

Ukoliko organizator utvrdi da korisnik ne postupa po pravilima Facebook-a može diskvalifikovati korisnika iz takmičenja bez obaveštenja korisnika koji ih je postavio.

5. Preuzimanje nagrade

Nagrađeni će u obaveštenju o dobijanju nagrade dobiti takođe informacije o načinu preuzimanja nagrade.

6. Čuvanje podataka

Organizator se obavezuje da lične podatke neće posredovati trećim osobama, osim ukoliko bi to bilo potrebno zbog izvođenja nagradnog konkursa ili na zahtev MUP-a RepublikeSrbije.

7. Odgovornost

Organizator ne preuzima odgovornosti za:

- bilo kakve posledice koje su nastale kao posledica pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uslova nagradnog konkursa od strane učesnika u nagradnom konkursu ili trećih osoba,

- neželjene posledice koje su učesnici pretrpeli zbog učešća u nagradnom konkursu,

- zastoja u radu internet mreže Facebook i stranice na kojoj se odvija nagradna igra, kao i posledice zastoja u radu, bez obzira na razloge zastoja u radu,

-(ne)istinitost podataka koje posreduju učesnici u nagradnom konkursu.

Organizator se obavezuje da će podatke obrađivati i čuvati u skladu sa važećim propisima i zakonom Republike Srbije.

8. Završne odredbe

Učesnici nagradnog konkursa se odriču bilo kakvih pritužbi protiv organizatora koje su povezane saučešćem u nagradnom konkursu (npr. u vezi troškova učešća, isključenja iz nagradnog konkursa u skladu s uslovima učešća i sl.).

Za potrebe obaveštavanja korisnik dozvoljava upotrebu različitih komunikacionih kanala, kao npr. telefona, pošte, elektronske pošte, obaveštenja na Facebook profilu, softvera na internet mreži Facebook i drugo.

Sve pritužbe i reklamacije rešava organizator. U slučaju utemeljenih pritužbi organizator se obavezuje daće ih rešiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavestiti korisnika.

Organizator zadržava pravo na promene pravila i uslova učešća u nagradnom konkursu.

O svim promenama i novostima organizator će učesnike obaveštavati objavama na stranici Dudi Co na Facebook-u (https://www.facebook.com/pages/Dudi-Co/417387881616605)

ORGANIZATOR

Dudi Co d.o.o.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh