Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

O nama

O nama

IT GLOBUS

Preduzeće Dudi c.o. d.o.o., sa sedištem u Subotici, jedno je od vodećih domaćih preduzeća u oblasti uvoza i trgovine audio-video i kompjuterskim medijima i priborom i kozmetikom za računarsku i audio-video opremu. Preduzeće je osnovano 1996. godine i među prvima je legalno počelo da se bavi uvozom i veletrgovinom ove vrste robe. Sedište preduzeća se nalazi u Subotici, a od 2002 godine preduzeće ima poslovnicu i u Beogradu.

Dudi c.o. je zastupnik više renomiranih svetskih brendova u Srbiji kao što su Maxell, Sony, T'nB, Heitech, itd. Od navedenih najznačajniji je Maxell čiji je isključivi zastupnik Dudi c.o. počevši od 2006. godine. Isto tako, isključivo pravo zastupanja preduzeće ima i za brendove T'nB i Heitech.

Prodajni asortiman preduzeća se sastoji iz sledećih grupa proizvoda:- prazni mediji (nesnimljene CD i DVD ploče, audio-video kasete, kasete za sve vrste kamera, i sl.)                                             
- baterije (obične, alkalne, super alkalne, punjive)
- punjači baterija
- slušalice
- memorijske kartice i USB prenosive memorije, i sl.- galanterija i potrošni materijal za računarsku opremu (miševi, WEB-kamere, mikrofoni, podloge za miševe, čistači uređaja)
- torbice, kutije i stalkovi za diskove
- torbe za lap-top, digitalne fotoaparate i MP3/MP4 plejere
- slušalice, zvučnici
- audio-video i kompjuterski kablovi, adapteri, univerzalni daljinski upravljači
- punjive baterije i punjači baterija, ispravljači- galanterija i potrošni materijal za računarsku opremu (čistači uređaja)
- torbice, kutije i stalkovi za diskove
- torbe za digitalne fotoaparate i MP3/MP4 plejere
- slušalice
- audio-video i kompjuterski kablovi, adapteri, univerzalni daljinski upravljači
- punjive baterije i punjači baterija, ispravljači
- strujni kablovi i razdelnici
- dekorativna rasveta (lava lampe, disko lampe, svetleća creva)

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh