Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Način isporuke

Hvala Vam što se interesujete za našu robu i njen način isporuke!

Cilj nam je da roba koju ste kod nas kupili u najkraćem roku stigne do Vas!

 

KAKO ISPORUČUJEMO ROBU

Kupljenu robu isporučujemu putem kurirskih službi. Kako bismo zadovoljili što veći broj naših kupaca u prilici smo da ponudimo više vrsta dostave, odnosno kurirskih službi čiji se način usluge i cene međusobno razlikuju i realizujemo uslugu isporuke robe u dogovoru sa našim kupcima radi njihovog maksimalnog zadovoljstva.

VREME ISPORUKE

Naša je praksa da proizvode koje ste naručili do 15 časova radnim danom pošaljemo u roku od 24 sata, što znači da je realno da oni do Vas stignu u roku od 2 radna dana. Ukoliko ste proizvode naručili preko vikenda ili neradnih praznika, mi ćemo se potruditi da već prvog radnog dana pošaljemo Vašu narudžbu. Vaša narudžba bi trebala biti na vašoj adresi najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

MESTO ISPORUKE

Praksa kurirske službe je da isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi je u stambeni prostor. Međutim, za kupce kojima je usluga unošenja robe u stambeni prostor bitna ili neophodna, nudimo mogućnost odabira kurirske službe koja nudi i ovakvu uslugu. Ukoliko želite da Vam kurirska služba unese robu na adresu, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam kupljenu robu poslali kurirskom službom koja radi ovu uslugu. To možete učiniti na broj našeg Call-centra: 024/556-700

CENE ISPORUKE

Za narudžbe vrednosti preko 3000 dinara isporuka je besplatna za negabaritnu robu do 20 kg.

Za težu i gabaritnu robu isporuka se vrši putem više kurirsih službi, a u dogovoru sa kupcem, nakon narudžbe proizvoda. Dodatne informacije za isporuku konkretnog proizvoda možete dobiti na broj našeg call-centra: 024/556-700.

Za narudžbe vrednosti ispod 3000 dinara troškove isporuke snosi kupac i ona iznosi 250 din.

OBAVEZE KUPCA PRI PREUZIMANJU ROBE

Molimo kupca da po prijemu robe odmah proveri robu na eventualna oštećenja kako bi nam što pre javio u takvom slučaju. Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema robe. Ukoliko kupac u roku od 24 sata ne pregleda proizvod i ne prijavi eventualna oštećenja, smatraće se da je roba preuzeta u ispravnom stanju, bez oštećenja. Broj telefona za prijavu oštećenja robe je 024/566-700

OGRANIČENJA ISPORUKE ROBE

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

CALL- CENTAR:

Za sva dodatna pitanja, dogovore ili predloge, obratite se našem Call-centru, a mi ćemo se potruditi da najđemo najbolje moguće rešenje za relizaciju Vaše narudžbe!

Call-centar: 024/556-700

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh