Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Način isporuke

Hvala Vam što se interesujete za našu robu i njen način isporuke!

Cilj nam je da roba koju ste kod nas kupili u najkraćem roku stigne do Vas!

 

VAŽNO!

Kurirskom službom City express možemo isporučiti belu tehniku koja je u fabričkom pakovanju, a u slučaju da je u pitanju poslednji artikal na stanju ili artikal koji je izložen kod nas u maloprodajnom objektu a nije u fabričkom pakovanju posebno ćemo ga upakovati sa dodatnom zaštitom i tako poslati.

Rok isporuke je od 5-7 radnih dana ( može da bude i ranije ).

 

 

KAKO ISPORUČUJEMO ROBU

Kupljenu robu isporučujemu putem kurirske službe City express.

 

MESTO ISPORUKE

Praksa kurirske službe je da isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi je u stambeni prostor. Međutim, za kupce kojima je usluga unošenja robe u stambeni prostor bitna ili neophodna, nudimo mogućnost odabira kurirske službe koja nudi i ovakvu uslugu. Ukoliko želite da Vam kurirska služba unese robu na adresu, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam kupljenu robu poslali kurirskom službom koja radi ovu uslugu. To možete učiniti na broj našeg Call-centra: 024/556-700

CENE ISPORUKE

Isporuka za sve poručene artikle se plaća 690 rsd, osim za gabarite i belu tehniku za šta su troškovi isporuke naznačeni  pri formiranju narudžbine proizvoda i u samoj narudžbenici.

Ekspresna usluga dostave pošiljaka CITY EXPRESS-a podrazume dostavu od vrata do vrata. Sve pošiljke primljene u toku radnog vremena, biće uručene do 17h prvog narednog radnog dana, ili u roku definisanom u ugovoru, izuzev za određena podrušja za koja CITY EXPRESS dostavu vrši u drugačijem roku, kao što je istaknuto na web stranici www.cityexpress.rs odnosno u svakom drugom slučaju više sile i događaja koji se nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti.

OBAVEZE KUPCA PRI PREUZIMANJU ROBE

Prilikom prijema robe obaveza kupca je da sa kuririma kuriske službe otvori aparat i prekontroliše da li je aparat isporučen u neoštećenom stanju. Ukoliko se utvrdi oštećenje kupac odmah treba da prijavi isto na broj telefona 024/556-700. Ukoliko kupac ne prijavi odmah po prijemu robe eventualno oštećenje smatraće se da je robu preuzeo u ispravnom stanju bez oštećenja.

OGRANIČENJA ISPORUKE ROBE

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

CALL- CENTAR:

Za sva dodatna pitanja, dogovore ili predloge, obratite se našem Call-centru, a mi ćemo se potruditi da najđemo najbolje moguće rešenje za relizaciju Vaše narudžbe!

Call-centar: 024/556-700   

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh