Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Način isporuke

Hvala Vam što se interesujete za našu robu i njen način isporuke!

Cilj nam je da roba koju ste kod nas kupili u najkraćem roku stigne do Vas!

 

VAŽNO!

Kurirskom službom City express možemo isporučiti belu tehniku koja je isključivo u fabričkom pakovanju.

Rok isporuke je od 5-7 radnih dana ( može da bude i ranije ).

Ukoliko poručite poslednji artikal na stanju ili artikal koji je izložen kod nas a nije u fabričkom pakovanju o tome ćemo Vas obavestiti telefonskim putem i takav artikal ne može da se šalje kurirskom službom City express.

 

 

 

KAKO ISPORUČUJEMO ROBU

Kupljenu robu isporučujemu putem kurirske službe City express.

 

MESTO ISPORUKE

Praksa kurirske službe je da isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi je u stambeni prostor. Međutim, za kupce kojima je usluga unošenja robe u stambeni prostor bitna ili neophodna, nudimo mogućnost odabira kurirske službe koja nudi i ovakvu uslugu. Ukoliko želite da Vam kurirska služba unese robu na adresu, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam kupljenu robu poslali kurirskom službom koja radi ovu uslugu. To možete učiniti na broj našeg Call-centra: 024/556-700

CENE ISPORUKE

Za narudžbe vrednosti preko 5000 dinara isporuka je besplatna, osim za artikle gde je posebno naglašeno da se isporuka plaća.

Ekspresna usluga dostave pošiljaka CITY EXPRESS-a podrazume dostavu od vrata do vrata. Sve pošiljke primljene u toku radnog vremena, biće uručene do 17h prvog narednog radnog dana, ili u roku definisanom u ugovoru, izuzev za određena podrušja za koja CITY EXPRESS dostavu vrši u drugačijem roku, kao što je istaknuto na web stranici www.cityexpress.rs odnosno u svakom drugom slučaju više sile i događaja koji se nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti.

OBAVEZE KUPCA PRI PREUZIMANJU ROBE

Molimo kupca da po prijemu robe odmah proveri robu na eventualna oštećenja kako bi nam što pre javio u takvom slučaju. Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema robe. Ukoliko kupac u roku od 24 sata ne pregleda proizvod i ne prijavi eventualna oštećenja, smatraće se da je roba preuzeta u ispravnom stanju, bez oštećenja. Broj telefona za prijavu oštećenja robe je 024/566-700

OGRANIČENJA ISPORUKE ROBE

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

CALL- CENTAR:

Za sva dodatna pitanja, dogovore ili predloge, obratite se našem Call-centru, a mi ćemo se potruditi da najđemo najbolje moguće rešenje za relizaciju Vaše narudžbe!

Call-centar: 024/556-700

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh