Pozovite nas
+381 (0) 24/556-700;
Lista želja
Ova funkcija je dostupna samo prijavljenim korisnicima.
Korpa
Korpa je prazna.
Ukupno: 0,00 RSD
Korpa

Garancija kvaliteta

Dudi Co. d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. 

Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
Garantni rok počinje danom prodaje uređaja, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca ili u periodu saobraznosti ( koja po zakonu iznosi 24 meseca za tehničku robu, male kućne aparate) dovoljno je pri reklamaciji podneti fiskalni isečak.
Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Svi aparati su pod garancijom i važe prava koja su navedena u garantnom listu.
Za sledeće aparate obaveštavamo Vas da:
Pravo na besplatno otklanjanje kvarova u garantnom roku stičete uz uslove da je kupljeni uređaj povezan i pušten u rad od strane ovalašćenog servisera i to za:

 • Sve ugradne aparate
 • Za sve aparate na gas (uz kupljeni uređaj ne dobija se regulaciono crevo)
 • Šporete (uz kupljeni uređaj fabrički se ne dobija naponski kabal)
 • Bojlere

Za sve proizvode , koji se smatraju tehničkom robom važe pravila koja su navedena u Zakonu za Zaštiti Potrošača o saobraznosti.

Dolazak servisera za priključivanje uređaja se naplaćuje u zavisnosti od vrste usluge. Serviseri imaju svu prateću opremu koja je potrebna za priključenje uređaja.

 • Klima uređaji - garancija važi samo ako je uređaj ugradio servis ovlašćen za tu vrstu posla i ako je isti overio garantni list.
 • MP3 plejeri - Garancija važi samo ako se sačuva celokupna ambalaža (kutija, kablovi, instalacioni disk) i to u periodu trajanja garantnog roka.
 • Garancija važi za sve vrste mašina za veš koje su zaposleni radnici "Dudi Co" odblokirali.
 • Ne instaliramo i ne priključujemo sudomašine.
 • Garanciji ne podlažu baterije na telefonskim aparatima.
 • Rashladne uređaje ne treba priključivati najmanje 7 sati po isporuci.
 • TV prijemnici ne treba da se uključuju najmanje 2 sata po isporuci.
 • Usisivači - ne podležu garanciji plastični delovi (crevo, cev, papučica).

Molimo Vas radi što kvalitetnije usluge da se pridržavate zadatih uputstava.

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Nazad na vrh