Vaša korpa je prazna.

TRAŽIMO PROFESIONALCE

Ukoliko mislite da biste mogli da nađete svoje mesto u timu ciljno orijentisanih, inovativnih, preduzimljivih, optimistički nastrojenih i takmičarski raspoloženih mladih ljudi, sigurni smo da se nećete ustručavati da nas kontaktirate!

MI SMO firma koja se bavi trgovinom tehičke robe (maloprodajom, veleprodajom i web prodajom), isključivi smo zastupnici za Srbiju renomiranih svetskih brendova "Maxell" i "T'nB". Želimo profesionalce u svom timu koji shodno kontinuiranom širenju naše kompanije uvek pronalazi mesta za najbolje!

Ukoliko na aktuelnim radnim pozicijama ne vidite onu za koju biste konkurisali, a verujete da biste mogli da date doprinos unapređenju naše kompanije, ne ustručavajte se da nam pošaljete svoj CV!

O POSLODAVCU

Dudi Co je renomirana subotička firma, koja je se bavi trgovinom, vele i malo prodajom tehničke robe. Na tržištu smo prisutni 20 godina. Isključivi smo zastupnici za Maxell i TnB proizvode. Naše poslovnice se nalaze u Subotici i Beogradu, Senti, Adi, Bačkoj Topoli, Kanjiži.

Dudi Co se vodi idejom da izgradi lidersku poziciju u zastupanju evropskih i svetskih brendova na tržištu na kojem posluje, sa prepoznatljivim imidžom pouzdane kompanija koja podrazumeva sigurnost u poslovnom uspehu i odgovornost zastupanju brenda.

Od naših zaposlenih očekujemo kvalitet rada vidljiv u rezultatima u odnosu na doprinos ispunjavanja ciljeva preduzeća, a odgovornost u radu, lojalnost i analitički pristup poslu su ključne osobine koje naši zaposleni treba da poseduju. Nudimo sigurnost u perspektivnoj, dinamičkoj kompaniji i mogućnost učenja i napredovanja.

Konkurs za radna mesta:

 

Vaš CV sa fotografijom možete poslati na e-mail: poslovi@dudico.com.

Više informacija moete dobiti na 069/556-70-03

Konkurs je otvoren do 28.02.2017.

 

 


Vaš CV sa fotografijom možete poslati na e-mail:poslovi@dudico.com.

Više informacija možete dobiti na 069/556-70-03

 

Konkurs je otvoren do 27.  februara 2017.